ЮЛИ 2024

Роберт Мур - Главен съдържателен директор (Солитер и Маджонг)

Главен директор по съдържанието Робърт Мур

Главен директор по съдържанието Робърт Мур

Написано от: Solitairea.com | Последно актуализирано: 17 Юни 2023 | Проверено от: Elizabeth Miller

Главен директор по съдържанието - Робърт Мур

Главен директор по съдържанието - Робърт Мур

Робърт Мур е уважаван специалист по пасианси и онлайн маджонгс впечатляващ 30-годишен опит. Дълбокото му разбиране на правилата и опитът му в напредналите стратегии са го утвърдили като авторитетна фигура в общността на играчите.

През цялата си кариера Робърт е отдаден на изучаването на тънкостите на тези класически игри, усъвършенства уменията си и разработва нови стратегии. Чрез игрите с карти "Пасианс" неговата страст към споделяне на знания оказва положително въздействие върху образованието и умственото развитие.

Работата на Робърт в областта на когнитивното усъвършенстване включва изследване на ползите от игрите за трениране на мозъка върху функциите на вниманието и паметта при здрави хора. В неотдавнашно проучване участниците участват в компютъризирана игра за когнитивно обучение, насочена към различни когнитивни функции. Резултатите показват значителни подобрения в когнитивните области, като например вниманието и двигателната скорост, демонстрирайки потенциалните ползи от участието в пасианс и други игри за трениране на мозъка с цел умствено усъвършенстване.

Като всеотдаен експерт Робърт Мур продължава да насърчава образованието и когнитивното развитие чрез работата си, популяризирайки стойността на тези класически игри за подобряване на умствените способности и цялостното благосъстояние.

Последни статии от Robert Moore

Най-добри Солитер ходове и тактически съвети за победа в игри на търпение

Дата на издаване 20 Юли 2023
Версията на безплатния пасианс измина дълъг път от масите в хола до света на онлайн игрите. Затова е естествено да искате да станете по-добри в пасианса. В тази статия ще споделим най-добрите тактически съвети, които можете да използвате, за да печелите в Пасианс.
Прочетете още: Най-добри Солитер ходове и тактически съвети за победа в игри на търпение

Новобранец наръчник Spider Солитер и как да спечелите (2024)

Дата на издаване 29 Юни 2023
Започнали ли сте да печелите твърде често в игрите си на пасианс ? Омръзва ли ви да играете едни и същи пасианси отново и отново? Тогава е време да опитате една вълнуваща игра, наречена Spider Solitaire . Веднага ще забележите, че тази игра има 2 колоди карти и варианти с няколко цвята, за да направи нещата по-сложни и забавни . Това не е игра, която бихте искали да играете през цялото време, защото може да бъде много трудно да спечелите. Въпреки това има стратегии, които ще подобрят драстично шансовете ви. Проблемът е, че трябва да сте наясно с всички правила, преди да си помислите да играете тази необикновена игра на карти . Ето защо ще ви обясним всичко, което трябва да знаете, в това ръководство за начинаещи за паяк пасианс.
Прочетете още: Новобранец наръчник Spider Солитер и как да спечелите (2024)

Стратегия Спайдър Солитер - Увеличете шансовете си да спечелите!

Дата на издаване 23 Юни 2023
Spider Solitaire звучи опасно и сложно и е така. Тези, които обичат да играят игри на по-високо ниво, ще се насладят на сложния пъзел, който тази игра представлява . Победата в играта Spider Solitaire е по-удовлетворяваща от повечето варианти на пасианса, защото е рядко и трудно заслужено постижение. Ние от Solitairea.com ще ви обясним стратегиите, които можете да приложите, за да завладеете тази интересна игра с карти Spider Solitaire в следващото ръководство. Това ръководство ще бъде от полза както за начинаещи, така и за напреднали играчи на Паяк пасианс. Когато приключите с четенето, ще можете лесно да изграждате последователности и да разкривате скрити карти като професионалист.
Прочетете още: Стратегия Спайдър Солитер - Увеличете шансовете си да спечелите!

Играйте класически Солитер и потопи се в първоначалната игра

Дата на издаване 29 Май 2023
Може да сте в началото на своето пътешествие в света на пасианса или да сте човек, който вече познава всички тънкости на играта. Все пак не можете да отречете, че тази игра е красива и е една от онези редки игри, които дават няколко когнитивни ползи. Днес ще разгледаме класическата игра с карти "Пасианс", която е известна с много имена като "Търпение" и " Безплатен пасианс Клондайк" . Класическите пасианси или игрите Пасианс са изпълнени с възможности и вие ще се опитате да ги проучите всичките, за да спечелите. Няма значение колко сте велики; тази игра може да ви изненада. Основната причина да играете пасианс обаче винаги трябва да бъде да се забавлявате и да стимулирате мозъка си .
Прочетете още: Играйте класически Солитер и потопи се в първоначалната игра

Играйте Mahjong Gate - Уникален акцент върху класическия Маджонг Солитер

Дата на издаване 25 Май 2023
В Solitairea винаги търсим вълнуващи нови версии на любимите си игри. Предлагаме ви Mahjong Gate - интригуващ и уникален вариант на класическия пасианс Mahjong. Характерното му оформление във формата на порта предлага свеж поглед към тази емблематична игра. Защо Mahjong Gate се отличава Mahjong Gate добавя ниво на предизвикателство и сложност към традиционния маджонг. Безпроблемно съчетавайки елементи от азиатските култури, като вдъхновените от Шинтоистката порта оформления и аспекти на азиатската архитектура, Mahjong Gate пренася играчите в свят на завладяваща стратегия и древна символика.
Прочетете още: Играйте Mahjong Gate - Уникален акцент върху класическия Маджонг Солитер

Играйте Bird Маджонг - Интригуващ завой на класическата игра в 2024

Дата на издаване 25 Май 2023
На адрес Solitairea.com , ние се стремим да предоставяме на нашите потребители разнообразни и приятни игри. Сред нашата селекция от игри, птичи махджонг игри се откроява като уникална и завладяваща смесица от класическата игра махджонг със зашеметяващ дизайн на птици. Докато се потапяте в очарователния свят на птичия маджонг, ще се наслаждавате на познатото предизвикателство на маджонга, докато сте заобиколени от изящни птичи творения.
Прочетете още: Играйте Bird Маджонг - Интригуващ завой на класическата игра в 2024

Играйте Рибен Маджонг: Овладейте играта с плочки през 2024

Дата на издаване 25 Май 2023
В Solitairea.com сме запалени по всички форми на пасианс и маджонг и сме развълнувани да представим една иновативна игра, която очарова много от нашите играчи - маджонг с рибки. В тази статия ще разгледаме омагьосващия свят на рибния маджонг и ще разкрием предимствата на играта на тази уникална версия на пасианса маджонг. Рибният маджонг е изобретателен вариант на класическия пасианс маджонг, който отвежда играчите дълбоко в сърцето на морето, за да решават възхитителни подводни пъзели. С тематични плочки, украсени с очарователни водни създания, рибният маджонг обогатява традиционната игра с жива, океанска атмосфера, която държи играчите ангажирани с часове.
Прочетете още: Играйте Рибен Маджонг: Овладейте играта с плочки през 2024

Играйте Триъгълник Маджонг: Уникален триъгълен завой на Маджонг Солитер

Дата на издаване 25 Май 2023
В Solitairea сме страстно настроени да предоставяме на нашите читатели най-доброто от маджонг онлайн и пасианс игри. Сред огромната ни селекция от игри се крие една уникална версия, която се отличава от останалите - Triangle Mahjong. В тази статия ще ви преведем през основните елементи на тази интригуваща пъзел игра и ще ви дадем ценни съвети, които ще ви помогнат да се превърнете в триумфиращ играч на Триъгълния маджонг. Триъгълният маджонг добавя свеж привкус към класическата игра пасианс маджонг. В този конкретен вариант се използва триъгълно оформление, което увеличава сложността на играта. Съответстващите плочки са подредени в завладяваща пирамидална форма, която предлага стимулиращо предизвикателство за начинаещи и опитни играчи на маджонг. Знаем, че нашите играчи трябва да се наслаждават на разнообразни преживявания и точно това е целта на играта Триъгълният маджонг.
Прочетете още: Играйте Триъгълник Маджонг: Уникален триъгълен завой на Маджонг Солитер

Spider Solitaire Apps и пътеводител за търпение игра на играчи 2024

Дата на издаване 24 Май 2023
Класическата игра с карти "Паяк пасианс" е не само забавна, но има и когнитивни ползи. Тъй като постоянно търсим нови начини да предизвикваме и поддържаме ума си остър, искаме да предоставим на потребителите си най-доброто изживяване от играта Spider Solitaire. В тази статия ще разгледаме различни приложения за Spider Solitaire и ще обсъдим ползите от играта на нашия уебсайт solitairea.com. Когнитивните ползи от играта на паяк пасианс Играенето на Размотаване със Spider Solitaire и други пасианси може да подобри концентрацията, паметта и уменията за решаване на проблеми. Освен че са забавно занимание, тези безплатни игри предлагат и умствена стимулация . Преглед на играта Spider Solitaire Spider Solitaire е забавна и пристрастяваща игра с карти, която е по-предизвикателна от обикновените пасианси. Целта е да изградите купчини от карти в низходящ ред от крал до асо, всички от една и съща боя. Тази игра обаче е по-трудна поради наличието на няколко цвята и допълнителни купчини.
Прочетете още: Spider Solitaire Apps и пътеводител за търпение игра на играчи 2024

Необходим наръчник за най-добрите и безплатни Солитер приложения 2024

Дата на издаване 23 Май 2023
Пасиансът , вечната класическа игра с карти, продължава да радва и предизвиква играчите от векове. С развитието на смартфоните и мобилните устройства хората по целия свят вече се наслаждават на тази класическа игра пасианс чрез различни безплатни приложения за пасианс. В Solitairea.com разбираме страстта, която стои зад тази класическа игра с карти, и удобството да играеш тази популярна игра в движение и да получаваш ежедневните си предизвикателства. В това изчерпателно ръководство ще разгледаме най-добрите безплатни приложения за пасианс, ще обсъдим функциите, които ги отличават, и ще ви запознаем с уникалните предимства на играта Пасианс директно на нашия уебсайт.
Прочетете още: Необходим наръчник за най-добрите и безплатни Солитер приложения 2024

Автобиография - Робърт Мур

Моят професионален опит:

Главен директор по съдържанието

 • Solitairea.com
 • 2022 - Сега
 • Съсобственик и главен директор по съдържанието на Solitairea.com

Прекъсване поради здравословни проблеми в семейството.
2018-2021

Водещ анализатор

 • Merck Group
 • 2012-2018
 • Смених кариерата си, за да използвам повече аналитичните си умения и да посветя повече време на изучаването на начина, по който функционират здравето и когнитивните подобрения.

Старши консултант

 • Eurofiber Белгия
 • 2004-2011
 • По-скоро управленска роля в сравнение с другите ми позиции.

Ръководител на екип

 • Syntigo
 • 2001-2003
 • SAP FI/CO

Програмист-аналитик

 • Securex
 • 1994-2000
 • Преминах на по-висока позиция в компанията, която беше много по-технически ориентирана.

Функционален анализатор

 • Securex
 • 1988-1993
 • Усъвършенствах аналитичните си умения.

Образование и обучение:

Университет Гент

 • Бакалавърска степен
 • Комуникационни науки
 • 1982 - 1987

Sint-Amandusinstituut Gent

 • Училище
 • 1969 - 1981

Свържете се с Робърт Мур

Свържете се с експерта по пасианси и маджонг Робърт Мур

Свържете се с експерта по пасианси и маджонг Робърт Мур

За запитвания, коментари или дискусии, свързани с моите статии, моля, свържете се с мен по имейл на адрес [email protected]. Освен това ви каня да се свържете с мен в LinkedIn за по-нататъшна професионална ангажираност.

Свържете се с нас

ОБРАТНО КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО

Робърт Мур - Често задавани въпроси

Каква е ролята на Robert Moore в Pasiansigra.com?

Като съосновател и експерт по пасианси и маджонг, Робърт Мур допринася за разработването на стратегии за игри, ръководства и съдържание за Pasiansigra.com. Той също така активно насърчава подкрепяща общност от играчи и споделя знанията си, за да помогне на играчите да подобрят уменията си.

Как опитът на Робърт Мур в пасианса е допринесъл за подобряване на когнитивните способности?

Робърт е изследвал ползите от игрите за трениране на мозъка, включително пасианса, за подобряване на когнитивните функции като внимание и памет. Работата му показва потенциалното положително въздействие на заниманията с пасианс и други игри за трениране на мозъка върху умствените способности и цялостното благосъстояние.

Какъв опит има Робърт Мур в областта на пасиансите и маджонга?

Робърт може да се похвали с впечатляващ 30-годишен опит в областта на пасиансите и маджонга. Неговата отдаденост на разбирането на тънкостите на тези класически игри го е довела до разработването на усъвършенствани стратегии и до утвърждаването му като уважаван авторитет в общността на игрите.

Как Робърт Мур споделя своите знания и опит с общността на Pasiansigra.com?

Робърт се ангажира да споделя своя опит с общността на Solitairea.com чрез разработване на стратегии за игра, уроци и интересно съдържание. Той участва активно в дискусиите, предлага съвети и консултации и се стреми да създаде приобщаваща и подкрепяща среда, в която играчите могат да се учат и развиват заедно.