МАЙ 2024

Свържете се с редакционния екип с въпроси и коментари.

Очакваме вашите въпроси и коментари!

Нашият екип от експерти по пасианси и маджонг очаква да се свърже с вас.

Написано от: Solitairea.com | Последно актуализирано: 17 Юни 2023 | Проверено от: Elizabeth Miller

Solitairea, земята на пасианса: Влезте в свят изпълнен с безплатни пасианс и Махджонг игри, майсторски разработени за релаксация и умствена стимулация. Относно Solitairea.com

Нашата мисия в Pasiansigra.com е да ви предоставим най-доброто гейминг изживяване. Винаги сме насреща, за да ви помогнем, ако имате нужда от помощ или въпроси.

Нашият специализиран екип е готов да ви предостави експертните познания и съдействие, от които се нуждаете, за да увеличите максимално вашите игрални сесии. Можете да се свържете с нас чрез имейл, телефон или социални медии. Стремим се да отговаряме на всички запитвания възможно най-бързо, за да можете отново да се наслаждавате на игрите, които обичате.

В повечето от статиите ни има и подробен раздел с често задавани въпроси, в който можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси за пасианс и безплатен маджонг. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да подобрите преживяването си в игрите!

Сърдечни поздрави от, Pasiansigra.com

Свържете се с нас

Където изучаваме Пасианс и Маджонг

23 Edgware Road London W2 1JL, United Kingdom | +44 7700 900736

ОБРАТНО КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО

Как да се свържете с Pasiansigra.com? - Често задавани въпроси

Колко бързо мога да очаквам отговор на запитването си?

Стремим се да отговаряме на запитванията ви в рамките на един работен ден. На повечето имейли отговаряме в рамките на няколко часа.

Мога ли да се обадя в офисите ви?

Можете да се свържете с офисите на Pasiansigra.com директно чрез главния ни стационарен телефон на +44 7700 900736. Ако разполагате с вътрешния номер на лицето, с което искате да говорите, можете да го въведете директно.

Мога ли да пиша директно на конкретен редактор?

Абсолютно! Препоръчваме ви да се свържете директно с екипа на Pasiansigra.com за всякакви конкретни въпроси, свързани с любимата ви игра, или ако имате коментари по нашите статии.

Къде се намират офисите на Pasiansigra.com?

Ето точния ни адрес, но моля, резервирайте предварително среща, за да сте сигурни, че ще бъдем на място.

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]