ЮЛИ 2024

Как да играете Солитер на работа и да избегнете гневния шеф!

Как мога да играя пасианс на работното място?

Изкуството да се играе пасианс на работното място

Написано от: Elizabeth Miller | Последно актуализирано: 21 August 2023 | Проверено от: Robert Moore

ДОВЕРЕН ЕКСПЕРТ ДОВЕРЕН ЕКСПЕРТ
Благодарение на тридесетгодишно изпитание и задълбочени изследвания, умението на Елизабет в пасианса я превръща в иновативен и широко уважаван експерт, който се доверяват както любители, така и начинаещи. Относно Elizabeth Miller

В Solitairea.com разбираме колко е важно да си почиваме от работата, за да поддържаме ума си остър и съсредоточен. Играта на Солитаре на работното място може да бъде отличен начин да се възползвате максимално от почивките си и ние разработихме това ръководство, за да ви помогнем да се насладите на тази популярна и забавна игра, без да се притеснявате, че ще бъдете хванати. И така, нека се потопим!

Има дни, в които работните компютри могат да се превърнат в досадно задължение, а игрите, особено интернет пасиансът, могат да ви осигурят така необходимата почивка. Въпреки че някои може да го смятат за "губене на време", играта на пасианс може да ви помогне да задържите ума си зает и да ви даде възможност да поддържате чувство за продуктивност.

Играйте онлайн пасианс на работното място

Играта на пасианс онлайн по време на работа има няколко предимства:

 1. Тя осигурявабърза и лесна игра по време на кратките почивки.
 2. Поддържа ума ви активен и подобрява уменията ви за решаване на проблеми.
 3. Намалява стреса и подобрява настроението.

Има обаче и някои недостатъци:

 1. Много уебсайтове, които хостват пасианси, може да са предварително инсталирани или блокирани на служебни компютри.
 2. Голяма вероятност колегите или началниците да забележат поведението ви като играч.
 3. Може да отнеме повече време от първоначално предвиденото.

Пасиансът е блокиран на работното място

Ако пасиансът е блокиран на служебния ви компютър, може да предположите, че единствената ви възможност е да се откажете от играта му. Ние обаче имаме решение. В Solitairea.com предлагаме многобройни приятни пасианси, които можете да играете на работа незабелязано. За да получите достъп до тези игри, се нуждаете единствено от стабилна интернет връзка и устройство със съвременен уеб браузър.

Конгресмени играят пасианс на работа

Поучете се от примера на конгресмени, играещи пасианс на работа, и избягвайте да правите същите грешки. Тези съвети ще ви помогнат да скриете времето си за игра:

 1. Следете заобикалящата ви среда и наблюдавайте кой е наоколо.
 2. Ограничете времето за игра до кратки почивки , за да не предизвикате подозрения.
 3. Заглушавайте звуците, за да не издавате заниманията си.
 4. Използвайте разширения на браузъра или режим "инкогнито" , за да заобиколите блокираните сайтове.

Съвети за незабелязано изиграване на пасианс

В Solitairea.com разполагаме с широк набор от игри с пасианси, които са идеални за игра по време на почивките ви на работното място. Библиотеката ни включва:

 • Класически пасианс
 • Пасианс с паяк
 • пасианс FreeCell
 • Пирамидален пасианс
 • Пасианс с три върха

Тези игри са дискретни и могат да се играят във формат с намален прозорец, без никой да забележи. Нашият уебсайт е проектиран така, че да се вписва безпроблемно във вашата работна среда и да използва възможно най-малко фирмени ресурси.

Шефът играе пасианс

Ако забележите, че шефът ви играе пасианс на работното място, избягвайте да привличате вниманието към неговите занимания. Уважавайте личното им пространство и им дайте възможност да се насладят на така необходимата им почивка.

Ако попаднете в ситуация, в която шефът ви забележи, че играете пасианс, бъдете честни и обяснете, че си взимате кратка почивка, за да пренасочите енергията си.

Невидими игри на пасианс

Ето няколко съвета как да играете пасианс на работа, без никой да разбере:

 1. Дръжте екрана на компютъра си под такъв ъгъл, че само вие да го виждате.
 2. Използвайте клавишни комбинации,за да превключвате бързо между пасианса и задачите, свързани с работата.
 3. Настройте таймер за почивките си, за да сте сигурни, че няма да играете твърде дълго.
 4. Движете се фино и поддържайте сериозно изражение на лицето, за да създадете впечатление, че сте съсредоточени върху работата.

В Solitairea.com вярваме, че играта на пасианс може да бъде продуктивен и приятен начин за прекарване на почивката по време на работа, като същевременно поддържате ума си остър. Така че продължавайте да се отдавате на една или две игри на пасианс през свободното си време, но не забравяйте да бъдете отговорни и да поддържате здравословен баланс между работата и забавлението.

ОБРАТНО КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО

Изкуството на пасианса на работното място Често задавани въпроси

Мога ли да се наслаждавам на играта на пасианс, без да се разсейвам твърде много от работата?

Да, можете! В Solitairea.com вярваме, че играта на пасианс може да бъде продуктивен и забавен начин за прекарване на почивката по време на работа. За да сте сигурни, че няма да се увлечете, не забравяйте да ограничите времето за игра до кратки почивки и да използвате таймер, за да следите времето за игра.

Как мога да получа достъп до игрите Пасианс на работното място, ако те са блокирани на моя компютър?

Ако сайтовете за пасианси са блокирани на работния ви компютър, можете да опитате да използвате разширения на браузъра или режим инкогнито, за да заобиколите тези ограничения. В Solitairea.com предлагаме разнообразни пасианси, които могат да се играят дискретно във формат с намален прозорец и са съвместими със съвременните уеб браузъри.

Какви са съветите за игра на пасианс на работното място, без никой да разбере?

За да играете пасианс на работното място незабелязано, можете да: - Дръжте екрана на компютъра си под такъв ъгъл, че само вие да го виждате. - Използвайте бързите клавиши на клавиатурата на компютъра, за да превключвате бързо между пасианса и работните задачи. - Настройте таймер за почивките си, за да сте сигурни, че няма да играете твърде дълго. - Поддържайте сериозно изражение на лицето, за да създадете впечатление, че сте съсредоточени върху работата.

Какво да направя, ако забележа, че шефът ми играе пасианс на работното място?

Ако видите, че шефът ви играе пасианс, е важно да уважавате личния му живот и да не привличате вниманието към заниманията му. Дайте им пространство, за да се насладят на почивката си, точно както бихте искали за себе си.

Може ли играта на пасианс по време на работа да ми помогне да се съсредоточа и да подобря уменията си за решаване на проблеми?

Абсолютно! Играта на пасианс може да ви помогне да поддържате ума си активен, да подобрите уменията си за решаване на проблеми и да намалите стреса. Наслаждавайки се на бърза игра на пасианс, можете да откъснете ума си от работата за няколко минути, което ви позволява да се върнете към задачите си с освежен и изострен фокус.

Какви видове пасианси се предлагат в Solitairea.com за игра на работното място?

Нашата библиотека в Solitairea.com включва разнообразни пасианси, като например: - Класически пасианс - Паяк пасианс - FreeCell пасианс - Безплатен пирамидален пасианс - Пасианс на три върха Всички наши игри са предназначени за дискретна игра на работното място и могат да се играят във формат с намален прозорец, без никой да забележи.- Класически пасианс - Пасианс на паяка - Пасианс на FreeCell - Пасианс на пирамидата- Tri-Peaks Solitaire Всички наши игри са предназначени за дискретна игра на работното място и могат да се играят във формат с намален прозорец, без никой да забележи.