APRIL 2024

Елизабет Милер - Главен редактор (Солитер)

Главен редактор - Елизабет Милър

Главен редактор - Елизабет Милър

Написано от: Solitairea.com | Последно актуализирано: 17 Юни 2023 | Проверено от: Elizabeth Miller

Главен редактор - Елизабет Милър

Главен редактор - Елизабет Милър

Елизабет Милър е истински майстор на безплатния пасианс, който повече от три десетилетия играе, изучава и усъвършенства уменията си в тази класическа игра. Нейната непоколебима всеотдайност и стриктно изучаване са я превърнали в иновативен и високоуважаван експерт в тази област. Огромните познания и уникалните прозрения на Елизабет са ѝ спечелили доверието на ентусиасти и новаци.

Играейки важна роля в създаването на процъфтяваща общност от любители на пасианса, страстта на Елизабет да споделя опита си затвърди репутацията ѝ на водеща фигура в областта на пасианса. Интересът ѝ се простира отвъд границите на играта, като изследва когнитивните ползи от пасианса, които според проучванията включват подобрения във вниманието, паметта и уменията за решаване на проблеми.

Като съосновател на Pasiansigra.com, Елизабет продължава да споделя своята страст и знания, помагайки на играчите по целия свят да се наслаждават на играта, като същевременно се възползват от нейните когнитивни предимства.

Последни статии от Elizabeth Miller

Как да играете наръчник за Spider Солитер - Играйте сега!

Дата на издаване 09 August 2023
За много хора любовта към класическия пасианс не стихва, но от време на време искат да играят нещо по-сложно и пикантно. Ето защо се появи оригиналният паяк пасианс , защото той е по-предизвикателен вариант, който винаги ще ви държи нащрек. Попаднали сте на правилното място, ако сте нови в Паяковия пасианс или се стремите да повишите уменията си. Нека се потопим и открием как да играем Spider Solitaire като професионалисти, водени от нашия експерт играч Елизабет Милър . Като вълнуващ вариант на класическия пасианс с две тестета карти, тази игра се състои в подреждане на карти за игра от една и съща боя в низходящ ред от крал до асо, за да се завършат осем последователности.
Прочетете още: Как да играете наръчник за Spider Солитер - Играйте сега!

Научете терминологията на пасианса и се запознайте с жаргона на играта!

Дата на издаване 05 August 2023
Пасиансът се превърна в любимо занимание на поколенията и е една от най-популярните игри с карти в целия свят. Различните ѝ версии, като Клондайк, Паяк, Куб и други, са спечелили сърцата на хората по целия свят. Благодарим на технологичния гигант Microsoft, че разшири базата от почитатели на пасианса, като го интегрира в своята операционна система и издаде Microsoft Solitaire. Независимо от културния произход, възрастта или пола, игрите "Пасианс" намират отклик у всички поради уникалния геймплей на играта с карти.
Прочетете още: Научете терминологията на пасианса и се запознайте с жаргона на играта!

Печелещи съвети и хитрости за Солитер и спечелете експертски познания 2024

Дата на издаване 11 Юли 2023
Игра, която е предизвикателна, стратегическа и идеална за самоусъвършенстване, е "Клондайк пасианс" или просто "Пасианс" . За да се насладите на редица предимства, които тази игра предлага, трябва да измислите своя собствена стратегия, а също така да следвате съветите и триковете, които ви препоръчваме. Нека ви обясним някои съвети, които ще подобрят процента на печалбите ви и ще направят играта много по-лесна за игра .
Прочетете още: Печелещи съвети и хитрости за Солитер и спечелете експертски познания 2024

Историята зад Spider Солитер и как играта се развива

Дата на издаване 19 Юни 2023
Всички ние в Solitairea.com сме развълнувани да ви представим историята на една от най-любимите ни игри Spider Solitaire . Скоро ще проучим как се появи Spider Solitaire и как се превърна в един от най-популярните варианти на пасианса. Една от първите книги за Пасианс или Пасианс игри е публикувана през XVIII век, а Франция се смята за страната, в която възниква тази красива игра. Някои хора твърдят, че дори Наполеон е бил пристрастен към играта на пасианс . На нас обаче не ни е трудно да повярваме на подобни твърдения, защото тази игра е много вълнуваща. Spider Solitaire е усъвършенствана версия на пасианса, която използва 2 колоди карти.
Прочетете още: Историята зад Spider Солитер и как играта се развива

Играйте Spider Солитер на мрежа с няколко режима на трудност

Дата на издаване 15 Юни 2023
Случвало ли ви се е да се нуждаете от малко време за релаксация, от миг, в който да се отпуснете? Ние също сме били там, знаейки, че потъването в добра игра може да бъде перфектното решение. А сега си представете игра, която е завладяваща, но и безплатна и достъпна на една ръка разстояние. Това е Spider Solitaire Free Online за вас. Играта на Паяк пасианс ще ви помогне да развиете умствените си способности, а също и да се забавлявате . Това е уникална игра в повече от един смисъл. Тя ви позволява да регулирате трудността в зависимост от вашето удобство. Освен това можете да се състезавате с приятелите си и да видите дали те ще успеят да надминат вашия висок резултат. Играйте Играйте безплатно паяк пасианс или други популярни пасианси тук, в Solitairea.com, когато пожелаете. Вероятно трябва да ви предупредим, че всяка игра ще ви накара да се потрудите за победата. Трябва да сте наистина съобразителни и да се придържате към стратегията си, ако искате да имате шанс да спечелите . Не се притеснявайте; ние сме тук, за да ви посрещнем в света на безплатния онлайн пасианс "Паяк".
Прочетете още: Играйте Spider Солитер на мрежа с няколко режима на трудност

Solitaire Rules and All The Different Ways To Play The Game

Дата на издаване 25 Май 2023
Приветстваме всички любители на пасианси в Solitariea.com. Сега е ваш ред да научите повече за тази красива игра и да се превърнете в експерт. Ако сте нов играч, това подробно ръководство ще ви обясни специфичните правила на пасианса по лесен за разбиране начин . След като приключите с четенето, никога няма да се чувствате объркани, докато играете Пасианс. Преди да започнем, бихме искали да уточним какво разбираме под думата "пасианс" в това ръководство . Съществуват много варианти на пасианса, като например релаксиращите паяк пасианс , Канфийлд, Четиридесет крадци и Пирамида, и всеки от тях има различни правила. Затова би било невъзможно да обясним всички тях в едно ръководство. Затова ще се спрем на най-популярната версия, безплатния пасианс Клондайк онлайн .
Прочетете още: Solitaire Rules and All The Different Ways To Play The Game

Играйте Klondike Turn 3 и покорете релаксиращия Зен

Дата на издаване 23 Май 2023
Klondike Turn 3 е усъвършенствана версия на онлайн играта пасианс Клондайк, която постига баланс между предизвикателство и забавление. В нея ще теглите по 3 карти от запаса наведнъж, докато при Klondike Turn 1 може да теглите само 1 карта. Играйте Klondike Turn 3 тук, в Solitairea.com, и се насладете на следните предимства: Насладете се на безкраен геймплей Отменяйте ходовете толкова пъти, колкото искате Активирайте проследяването на времето Следете лесно броя на ходовете си
Прочетете още: Играйте Klondike Turn 3 и покорете релаксиращия Зен

Как да играете Солитер на работа и да избегнете гневния шеф!

Дата на издаване 22 Май 2023
В Solitairea.com разбираме колко е важно да си почиваме от работата, за да поддържаме ума си остър и съсредоточен. Играта на Солитаре на работното място може да бъде отличен начин да се възползвате максимално от почивките си и ние разработихме това ръководство, за да ви помогнем да се насладите на тази популярна и забавна игра, без да се притеснявате, че ще бъдете хванати. И така, нека се потопим! Има дни, в които работните компютри могат да се превърнат в досадно задължение, а игрите, особено интернет пасиансът , могат да ви осигурят така необходимата почивка. Въпреки че някои може да го смятат за "губене на време", играта на пасианс може да ви помогне да задържите ума си зает и да ви даде възможност да поддържате чувство за продуктивност.
Прочетете още: Как да играете Солитер на работа и да избегнете гневния шеф!

Ментални и когнитивни ползи от игрането на Солитер

Дата на издаване 22 Май 2023
Играта пасианс е популярно занимание от векове, което осигурява забавление и облекчава скуката. Днес в Solitairea.com сме горди да се запознаем с изумителния набор от предимства, които играта на пасианси предлага на нашите потребители. От подобряване на когнитивните способности до насърчаване на психичното здраве и благополучие, пасиансът предоставя нещо повече от начин за прекарване на времето.
Прочетете още: Ментални и когнитивни ползи от игрането на Солитер

Играйте Клондайк Солитер Турн 1 и се насладете на лека, релаксираща пауза

Дата на издаване 18 Май 2023
Играта пасианс Клондайк има няколко варианта, така че никога няма да ви омръзне или да се изчерпат възможностите. Един от най-известните варианти е пасиансът Клондайк на ход 1 или пасиансът Клондайк на ход 1. Това е вариантът, при който една карта се тегли от запаса, когато кликнете върху нея. При нея ще се окаже, че теглите по една карта наведнъж и се опитвате да видите как тя може да се впише в красивия пъзел на тази игра . Нека в тази статия да разгледаме пасианса Клондайк във варианта с ход 1.
Прочетете още: Играйте Клондайк Солитер Турн 1 и се насладете на лека, релаксираща пауза

Автобиография - Елизабет Милър

Ето списък на професионалния ми опит през годините:

Главен редактор

 • Solitairea.com
 • 2022 - сега
 • Самостоятелно заето лице и главен редактор на Solitairea.com

Редактор

 • Издателство на Йейлския университет в Лондон
 • 2011-2019
 • Обучение и издаване на книги.

Разработчик на цифрово обучение

 • Leeds Teaching Hospitals NHS Trust
 • Престън, Великобритания
 • 2002-2010
 • Тук започна интересът ми към когнитивните ползи от игрите.

Библиотечен асистент

 • Централна библиотека в Рединг
 • Рединг, Англия
 • 1996-2001
 • Книгите винаги са били голяма част от живота ми.

Сервитьорка

 • Кафене Woolworth
 • Рединг, Англия
 • 1993-1995
 • Работих три години като сервитьорка, която сервираше кафе и храна.

Служител на рецепция в хотел

 • The Bird In Hand
 • Рединг, Англия
 • 1989-1992
 • Хотел, кръчма и ресторант
Това е моето образование и обучение:

University of Reading

 • Бакалавърска степен, класически и антични изследвания
 • 1984 - 1988
 • Клас: 2:1

Гимназия Челтнъм

 • 1976 - 1983
 • Дейности: Камерен хор, клуб по плуване

Свържете се с Елизабет Милър

Свържете се с експерта по пасианси Елизабет Милър

Свържете се с експерта по пасианси Елизабет Милър

За всякакви запитвания, коментари или дискусии относно моите статии, не се колебайте да се свържете с мен чрез имейл на адрес [email protected]. Препоръчвам ви да се свържете с мен в LinkedIn за други професионални взаимодействия и ангажираност.

Свържете се с нас

ОБРАТНО КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО

Често задавани въпроси - Елизабет Милър

Каква е ролята на Elizabeth Miller в Pasiansigra.com?

Като съосновател на Pasiansigra.com, Елизабет Милър е майстор на пасианса и движеща сила за успеха на платформата. Нейните експертни познания, страст и отдаденост допринасят за висококачествените игрови изживявания и образователно съдържание, предоставяни на потребителите.

С какво Елизабет Милър е допринесла за разбирането на пасианса?

С повече от три десетилетия опит Елизабет е разработила уникални прозрения и усъвършенствани стратегии в пасианса. Нейната непоколебима отдаденост на изучаването и усъвършенстването на уменията ѝ я е превърнала в уважаван експерт в областта, от която се възползват играчи от всички нива на умения.

Как опитът на Елизабет Милър е от полза за потребителите на Solitairea.com?

Огромните познания и опит на Елизабет в областта на пасианса оказват пряко влияние върху качеството на съдържанието и уроците, достъпни на Pasiansigra.com. Нейните уникални прозрения и способността ѝ да ангажира и вдъхновява другите помагат на потребители от всички нива на умения да подобрят и овладеят игрите.

Какъв е подходът на Елизабет Милър да споделя знанията си за пасианса?

Елизабет е запалена по създаването на процъфтяваща общност от ентусиасти на пасианса. Тя активно общува с потребителите, споделя своя опит и допринася за дискусии и събития, създавайки благоприятна среда, в която играчите могат да се учат и развиват заедно.

Как мога да се свържа с Елизабет Милър?

За запитвания или дискусии относно нейните статии можете да изпратите имейл до Елизабет на адрес [email protected]. Също така се свържете с нея в LinkedIn за по-нататъшно професионално ангажиране и работа в мрежа.