ЮЛИ 2024

Играйте Klondike Turn 3 и покорете релаксиращия Зен

Играйте пасианс Klondike Turn 3 и увеличете максимално трудността и забавлението.

Играйте пасианс Klondike Turn 3

Написано от: Elizabeth Miller | Последно актуализирано: 17 Юни 2023 | Проверено от: Robert Moore

ДОВЕРЕН ЕКСПЕРТ ДОВЕРЕН ЕКСПЕРТ
Благодарение на тридесетгодишно изпитание и задълбочени изследвания, умението на Елизабет в пасианса я превръща в иновативен и широко уважаван експерт, който се доверяват както любители, така и начинаещи. Относно Elizabeth Miller

Klondike Turn 3 е усъвършенствана версия на онлайн играта пасианс Клондайк, която постига баланс между предизвикателство и забавление. В нея ще теглите по 3 карти от запаса наведнъж, докато при Klondike Turn 1 може да теглите само 1 карта.

Играйте Klondike Turn 3 тук, в Solitairea.com, и се насладете на следните предимства:

  • Насладете се на безкраен геймплей
  • Отменяйте ходовете толкова пъти, колкото искате
  • Активирайте проследяването на времето
  • Следете лесноброя на ходоветеси

И така, какво отличава Turn 3 от Turn 1 Solitaire

Впасианса не е необходимо да променяте много неща, за да създадете нова игра. Klondike Turn 3 е много подобна на Klondike Turn 1. В ход 1 ще изтеглите една карта от запаса и ще се опитате да я поставите в купчината с карти. Както подсказва името, в пасианса Klondike Turn 3 ще теглите по три карти от запаса на веднъж.

Всичко останало е подобно, така че тези, които са играли ход 1, могат лесно да играят този вариант.

Създаване на онлайн играта Solitaire Turn 3

Създаване на онлайн играта Solitaire Turn 3

Завъртете три пасианса Клондайк Трудност

Тъй като ще теглите по три карти наведнъж, създаването на последователности ще бъде по-трудно в сравнение с пасианса Klondike Turn One. Ако имате нужда от третата карта в ход 3, ще трябва да намерите начин да поставите двете карти преди нея в купчините на масата. В случай на ход 1 обаче можете лесно да използвате една карта.

Предимството е, че е много по-удовлетворяващо да спечелите игра на ход 3 поради допълнителната трудност. Все пак ви препоръчваме да овладеете ход 1, преди да преминете към тази версия на играта "Пасианс".

Как се играе пасианс Клондайк Turn 3

Как се играе Turn 3 Klondike Solitaire

Как се играе Turn 3 Klondike Solitaire

Сега ще ви обясним как можете да станете професионалист в играта на пасианс Клондайк за напреднали в предизвикателната версия Turn 3.

Стандартното оформление на пасианса, което може би ви е познато, ще ви бъде представено, когато започнете да играете в Solitairea.com. Всичко, което трябва да направите, е да играете и да се наслаждавате на играта.

Пасианс на Клондайк Правилата за завъртане на три

Професионалистът трябва да знае всички правила на играта. Затова сега ще разберем правилата за игра на пасианс Клондайк в третия ход:

  • Тази игра започва със 7 купчинки в масата. Започвайки отляво, първата купчинка ще има 1 карта, а броят на картите ще се увеличава с 1, когато се придвижваме към дясната страна. Така втората купчинка ще има 2 карти, третата - 3 и т.н.
  • 28 карти ще бъдат в колоните на масата, а останалите (24 карти) ще бъдат поставени в запаса.
  • В масичката най-горната карта ще бъде единствената карта, която ще се държи с лицето нагоре, докато останалите карти ще се държат с лицето надолу.
  • Можете да поставите карта в масата върху карта, ако тя е от алтернативния цвят и е следващата най-ниска карта.
  • В хода на играта ще се опитвате да премествате карти от масата и запаса към купчините с основи. Картите, принадлежащи към една и съща боя, могат да бъдат поставени в основата във възходящ ред от асо до цар.

Tableau и четири основи - само горната карта

Намерете скритите карти и научете как да напредвате в Turn 3 Klondike Solitaire

Намерете скритите карти и научете как да напредвате в Turn 3 Klondike Solitaire

Единствената карта, която може да бъде поставена в масата или в основата, е най-горната карта от купчината с отпадъци. Ако искате да получите достъп до последната карта, трябва да преместите две карти над нея. Ще получите неограничен брой преминавания през запаса, така че вероятността да пропуснете ход е малка.

Ако изчистите колона от табло и създадете празна купчина, в нея може да бъде поставен само крал. След това можете да започнете да местите картите и да ги поставяте над Краля в низходящ ред, като редувате цветовете.

Печеливш пасианс Клондайк Завой 3 игри

Как да спечелите играта Turn 3 Klondike Solitaire

Как да спечелите играта Turn 3 Klondike Solitaire

Можете да спечелите, като гарантирате, че всички карти ще се окажат в купчините с основи. Всяка купчинка в купчината за основа ще съдържа карти във възходящ ред и с една и съща боя. Понякога ходовете ви ще свършват и няма да можете да постигнете тази цел. В такива случаи можете просто да рестартирате играта или да върнете няколко хода назад.

Ако ви омръзне да играете тази игра, можете да опитате различни варианти, като този с неограничен брой ходове на запасите. Тук, в Solitariea.com, вече разполагаме с неограничен брой пропуски и много други функции за вас.

Клондайк пасианс Завой 3 вариации

Не всички варианти са свързани с добавяне на нещо. Някои варианти на пасианса Клондайк Завой 3 имат ограничения, като например само две или три преминавания на запасите.

Някои вълнуващи вариации са Double Klondike Turn 3 и Triple Klondike Turn 3 съответно с 2 или 3 палуби. Първоначално тези вариации ще ви се сторят малко лесни за игра, но ще ви бъде по-трудно да спечелите. Тъй като ще трябва да създавате повече последователности, победата ще изисква повече време и усилия.

Потапяне в историята на Клондайк Turn Three

Смята се, че името Клондайк се дължи на златната треска в Клондайк, която се провежда от 1896 до 1899 г. Правилата на играта, която играем, се появяват за първи път в изданието на Holyle's Games от 1907 г. под името "Seven Card Klondike".

Има няколко имена, свързани с вариантите на тази игра, като Канфийлд и Демон. Интересно е, че най-ранната версия е позволявала да се теглят 3 карти от запаса. По-късно тя е променена и "Клондайк" позволява на играчите да теглят само 1 карта от запаса.

Едно от известните имена на пасианса е Търпение, а пасиансът Клондайк е версията на пасианса, която играчите харесват най-много. Изненадващо е, че играчите толкова много обичат Клондайк, въпреки че той им предлага наистина малък шанс за печалба.

Дефиниция на типа на играта Klondike Turn 3

Можем да разделим игрите с карти на два основни вида: игри с карти за няколко играчи и игри с карти за един играч. Игрите с карти за повече от един играч са игри, в които повече от един играч може да играе и да се опитва да спечели срещу другите. Примери за игри с карти за няколко играчи са Руми и Покер.

Игрите с карти за един играч, като пасианс, се играят само от един играч. Уникалното предимство на игри като Пасианс е, че не е необходимо да се състезавате с никого и можете да се наслаждавате на играта със собствено темпо.

Ключови точки за игрите с карти Klondike Turn Three

Въртене на 3 пасианса Клондайк - Крале и Аса. Преместете кралете си в празните колони

Въртене на 3 пасианса Клондайк - Крале и Аса. Преместете кралете си в празните колони

Сега можете да играете Klondike Solitaire безплатно онлайн от уюта на дома си, а това е привилегия за любителите на тази игра. Що се отнася до Klondike Solitaire Turn 3, това е забавен вариант, който ще допадне на играчите, желаещи да положат допълнителни усилия за по-задоволителна победа.

Можете да се насладите на Klondike Solitaire Turn 3 или на други варианти на пасианса тук, в Solitairea.com, и да трупате печалби. Играйте пасианс днес и се включете в цялото забавление!

ОБРАТНО КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО

Клондайк пасианс Turn 3 - Често задавани въпроси

Ето някои често задавани въпроси, свързани с Klondike Solitaire Turn 3.

Защо Klondike Solitaire Turn 3 е по-труден за игра от Klondike Solitaire Turn 1?

Основната причина за повишената трудност е фактът, че от запаса се теглят по три карти наведнъж. Така ще имате ограничени възможности и геймплеят ще бъде по-предизвикателен.

Как да започна да играя Klondike Solitaire Turn 3?

Ще започнете със създаването на 7 колони в таблицата. Най-лявата колона ще има 1 карта, а всяка колона ще има по една карта повече от предишната, докато се придвижваме надясно. По този начин ще имате 28 карти в tableau, а останалите карти (24) ще бъдат поставени в запаса.

Какво мога да направя с празна колона в Klondike Solitaire Turn 3?

Правилото ясно казва, че в празна колона може да бъде поставен само крал. След като поставите краля, можете да започнете да изграждате последователност върху картата с краля.

Какви са различните варианти на Klondike Solitaire Turn 3?

Съществуват варианти като Double Klondike Turn 3 и Triple Klondike Turn 3, които се играят съответно с 2 или 3 колоди. Можете също така да опитате свои собствени вариации, като например да ограничите броя на преминаванията през запасите или да поставите ограничение във времето.

Каква е историята на термина "Клондайк" в Klondike Solitaire Turn 3?

Терминът "Клондайк" всъщност произлиза от златната треска в Канада от 1896 до 1899 г.

Какви са другите имена на Solitaire?

Името на тази игра с карти се променя в зависимост от държавата. В Обединеното кралство тя се нарича Patience, а в останалата част на света - American Patience. Някои популярни варианти на тази игра са Demon, Original Spider Solitaire и Klondike Solitaire.